Voor jongeren

Je hebt het even helemaal gehad. Met school, met het zoeken naar werk of een stageplek, of misschien met alles tegelijk. Je wilt iets van je toekomst maken, maar weet niet goed hoe dat aan te pakken. Dan is een persoonlijke coach misschien iets voor jou. Iemand die je helpt om dàt te bereiken waar jij naar op zoek bent. Iemand die er voor jou is!

Grijp je kans!

Je krijgt een coach waar je het goed mee kunt vinden. Jij bepaalt de doelen, je coach helpt je die doelen te bereiken. Alles wat er besproken wordt, blijft tussen jullie.

Go4it! heeft coaches in alle soorten en maten. Van jong tot oud, met verschillende achtergronden en banen en met verschillende interesses. Allemaal hebben ze ervaring in het halen van resultaten en kunnen ze jou helpen hetzelfde te doen. De coach is er speciaal voor jou, dus je krijgt een coach die bij je past.

Hoe het werkt

Je maakt kennis met een coach. Als het tussen jullie klikt gaan jullie van start. Je spreekt gemiddeld één keer in de week samen af. Je begint met elkaar te leren kennen en duidelijk te krijgen waar je naar toe wil werken. Doordat er iemand naar je luistert en vragen stelt krijg je inzicht in je situatie. Je bekijkt samen welke stappen je kunt zetten, en hebt iemand die je aanmoedigt en helpt om vooruit te komen. Aan het eind van het traject (na max. 12 maanden) kun je zien in hoeverre je hierin geslaagd bent.

Wat wordt er van je verwacht

Om mee te doen aan Go4it! moet je iets van je toekomst willen maken, tussen de 13 en 27 jaar zijn en – heel belangrijk – zélf gemotiveerd zijn! Ook moet je een binding hebben met Eindhoven.