Veelgestelde Vragen

> Hoe kan ik me aanmelden?

Je kunt je aanmelden via deze link. Hier kun je ook een vraag stellen.

> Zijn er kosten verbonden aan Go4it?

Nee, voor de jongere zijn er geen kosten aan Go4it verbonden. Het kan wel zijn dat je met een coach dingen gaat doen waar kosten aan verbonden zijn.

> Kan iedereen bij Go4it terecht?

Go4it is er voor jongeren met hun vraag die niet terecht kunnen bij de reguliere hulpverlening. Wij kunnen jongeren niet helpen die professionele hulp van bijvoorbeeld een psycholoog, diëtist, Novadic nodig hebben. Onze coaches zijn hier niet voor opgeleid. In dat geval zullen wij doorverwijzen of je helpen deze hulp te vinden. Twijfel je of je vraag past bij Go4it? Neem gerust contact met ons op.

> Hoe zoekt Go4it een geschikte coach voor mij?

Wij hebben bewust meer coaches dan jongeren, zodat we kunnen kiezen. Wij matchen op gezamenlijke interesses of hobbies, of kiezen een coach die het beste kan helpen bij je vraag.

> Mag ik ‘nee’ zeggen tegen een coach?

Ja dat mag. Uiteindelijk moet jij je er prettig bij voelen. Als je twijfelt of het niet rechtstreeks durft te zeggen, dan kun je dit altijd besprek met Go4it!

> Wanneer stopt een coachingstraject?

Als de doelen van de jongere zijn behaald of wanneer coach en jongere samen beslissen dat het voldoende is.

> Waarom werkt Go4it met doelen?

Wij vinden het belangrijk om een jongere niet alleen een maatje te geven maar om ook naar een doel toe te werken. Bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen of schoolkeuze.

> Wat kan je doen met een coach?

Dit is erg afhankelijk van de vraag die je hebt. Als je bijvoorbeeld hulp zoekt bij plannen of woonruimte zoekt, is het handig om een rustig plekje te hebben en dit te bespreken. Wanneer je niet weet welke opleiding je wilt doen ga je je samen met je coach oriënteren en misschien naar een voorlichtingsbijeenkomst. Je bepaalt dit samen. Een coach is er natuurlijk ook om het gezellig mee te hebben en samen iets nieuws te ondernemen.

> Wat voor soort coaches zijn er?

Onze coaches zijn zeer divers. Tussen 21 en 65 jaar oud, nog studerend of reeds met pensioen en alles daartussen. Mannen en vrouwen, mensen met een eigen bedrijf of in loondienst. Wat onze coaches gemeenschappelijk hebben is dat ze tijd willen maken om een jongere die dat nodig heeft te ondersteunen.

Heb je een vraag die hier niet bij staat, maak dan gebruik van ons contactformulier. Tom


Fatal error: Cannot declare class Zend_Db_Table_Select, because the name is already in use in /var/www/vhosts/go4itjongerencoaching.nl/httpdocs/_external/Zend/Db/Table/Select.php on line 224