Elke jongere verdient een goede toekomst.

Dat klinkt eenvoudig, maar voor veel jongens en meiden is dat niet zo vanzelfsprekend als het klinkt. Ze zitten niet lekker in hun vel, kunnen hun draai op school niet vinden, weten niet welke baan of opleiding bij hen past of krijgen onvoldoende steun uit hun omgeving.

Voor deze jongeren is er Go4it! Een project waarbij zij met de steun van een persoonlijke coach om leren gaan met hun problemen en onzekerheden en zo richting leren geven aan hun leven. Jaarlijks ondersteunen we ruim 120 jongeren.

Go4it! is er voor jongeren tussen de 13 en 27 jaar. Zij worden gecoached door vrijwilligers, die speciaal hiervoor zijn getraind. Go4it! is actief in Eindhoven. De Go4it! werkwijze wordt in Eindhoven toegepast, de uitvoering vindt plaats door een projectleider die lokaal bekend is en ook de coaches zijn woonachtig in (de directe omgeving van) de gemeente.

Go4it! is een initiatief van Linda Luiten (Bureau Maatschappelijke Projecten), Eugene van Gerwen (Polyground) en Dorien van Witteveen (Tekst, Communicatie en Advies). 

Anne