IMG_2383.jpg

Nh1816 doneert € 5.000,- aan Go4it Jongerencoaching!


Het bestuur van Go4it! Jongerencoaching blij verrast met een donatie van € 5.000,- door Nh1816 Verzekeringen.


Go4it! Jongerencoaching richt zich op het ondersteunen van jongeren die op het gebied van school, werk of persoonlijke ontwikkeling dreigen vast te lopen. Go4it! is een vrijwilligersorganisatie en dus voor een groot deel afhankelijk van sponsoring en donaties en dit bedrag is dan ook zeer welkom om de coachingstrajecten uit te blijven voeren.

Want dat is wat de coaches van Go4it! doen. Zij helpen jaarlijks meer dan 75 jongeren op weg naar een betere toekomst.

Een van de coaches van Go4it! is Louis Croonen. Hij levert zijn diensten vrijwillig vanuit zijn betrokkenheid bij de maatschappij. Een vriend van Louis, Ronald Smulders, steunt Louis in zijn werk voor jongeren. Als eigenaar van Smulders Financiële Diensten werkt hij samen met Nh1816 Verzekeringen.

Ronald bracht het werk van Go4It! onder de aandacht van de goede doelenstichting van Nh1816 die een actie voerde ter ere van hun 200 jarig bestaan. Zijn aanvraag werd positief ontvangen en vandaag beloond met een donatie van € 5.000,-.

In totaal besteedde Stichting Goede Doelen Nh1816 1,3 miljoen euro aan goede doelen in heel Nederland. Bestuursvoorzitter Hans Lamers kreeg namens Go4it! uit handen van Ronald Smulders de cheque overhandigd. 

wijziging per 1 januari

17 december 2014

Vanaf 1 januari 2015 zal Go4it! ook jongeren van 24-27 ondersteunen middels een coach. We constateren een toename van aanmeldingen en vragen vanuit deze leeftijdsgroep. Daarnaast zijn we een samenwerking aangegaan met de organisatie Humanitas. Hun project MentorMaatjes is met name gericht op de doelgroep 10-15 jaar en zij bieden begeleiding op school (na schooltijd) door studenten en jonge coaches. Bij aanmeldingen van jongeren in deze leeftijdscategorie bepalen we of de vraag beter past bij MentorMaatjes of bij Go4it!

Terug