Als vrijwilliger bij Go4it! fungeer je als rolmodel, mentor of coach en help je de jongere om zijn of haar talenten te ontwikkelen, kansen en perspectief te zien en de negatieve spiraal te doorbreken.

Tijdens het intakegesprek wordt beoordeeld of je voldoet aan het profiel van een coach. Vervolgens wordt je in een training van vier dagdelen voorbereid op je rol als coach.

Cruciaal voor het slagen van de coachrelatie is de juiste match. Op basis van een zorgvuldige selectieprocedure worden kennismakingsgesprekken georganiseerd tussen jongere en coach. Beiden kunnen hierbij hun voorkeur opgeven wat betreft geslacht, leeftijd en interesses. Pas wanneer beide partijen aangeven met elkaar in zee te willen, gaat het coachingstraject van start.

Wanneer je bent gekoppeld aan een jongere wordt je begeleid door een coachbegeleider en middels intervisie is het ook mogelijk om je ervaringen te delen met medecoaches.


Fatal error: Cannot declare class Zend_Db_Table_Select, because the name is already in use in /var/www/vhosts/go4itjongerencoaching.nl/httpdocs/_external/Zend/Db/Table/Select.php on line 224